Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Kraantje Pappie Lyrics


Pin On Canada

Pompen De manier Liefde in de lucht Nacht Voor Eeuwig Blitzkikker Feesttent. Dames en heren visjes en vosjes wilt u alstublieft ophouden met normaal doen Daar is het nu niet het moment voor en ik zo dringen bij de bar er proberen. Barttelini Hmm wat heb ik nou nodig Niet veel als ik kijk naar buiten Behalve een dure klok en een goddamn Porsche met getinte ruiten En een Goyard tas. Hoe jij danst is kunst Iedereen die kijkt die ziet weer wat anders Niemand weet precies wat je doet Want de ene man gluurt en de ander die sjanst Maar niemand die. Alex van der Zouwen Dutch pronunciation Born 1 July 1986 better known by his stage name Kraantje Pappie pronounced ˈkraːɲcə ˈpɑpi..


Find information on all of Kraantje Pappies upcoming concerts tour dates and ticket information for 2023-2024. Juice Meeuwis bekend staat als zeer bescheiden zal je hem nooit horen benadrukken dat hij een feilloze live-reputatie ontleent aan het. In 2018 kwam hij terug met het album DADDY waarop zijn hits Lil Craney en Liefde in de Lucht stonden. Find Kraantje Pappie tour schedule concert details reviews and photos. The next Kraantje Pappie concert is on December 21 2023 at Nijmegen - Grote Markt in Nijmegen Gelderland Netherlands..



Kraantje Pappie Getaway Prod Palm Trees Nightwatch Britpop Music Rap

Dames en heren visjes en vosjes wilt u alstublieft ophouden met normaal doen Daar is het nu niet het moment voor en ik zo dringen bij de bar er proberen. Kraantje Pappie is in de tent Hij is uh letterlijk in de tent hij is alleen niet hier Hij is voor het laatst gezien bij de dixies daar stond hij te huilen kijkend naar zijn vieze. Songtekst van Kraantje Pappie met Feesttent kan je hier vinden op Songtekstennl. Kraantje Pappie is in de tent Hij is uh letterlijk in de tent hij is alleen niet hier Hij is voor het laatst gezien bij de dixies daar stond hij te huilen kijkend naar zijn vieze schoenen terwijl hij een. Kraantje Pappie - Feesttent ft..


Alex van der Zouwen Rozenburg 1 juli 1986 bekend onder zijn artiestennaam Kraantje Pappie is een Nederlands hiphopartiest en televisiepresentator Hij staat voornamelijk bekend om zijn. Kraantje Pappie heeft al een aantal jaren een relatie met zijn vriendin Sarah Het stel heeft ook een dochter. Rapper Kraantje Pappie en vriendin verwachten eerste kind Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah verwachten een kind Dat meldt de rapper maandag op Instagram. Alex van der Zouwen Dutch pronunciation Born 1 July 1986 better known by his stage name Kraantje Pappie pronounced. Showbizz De Nederlandse rapper Kraantje Pappie 34 - echte naam Alex van der Zouwen - en zijn vriendin Sarah verwachten hun eerste kind Dat heeft het koppel bekendgemaakt op..


Comments